BeautySalon Miss Mojè

ALLE BEHANDELINGEN OP 1 LOCATIE

Nooit meer hoef je van de ene locatie naar de andere te reizen. Bij BeautySalon Miss Mojè kan je terecht voor je complete uiterlijke verzorging op één locatie en diverse behandelingen combineren in een keer. Hoe makkelijk is dat?

BeautySalon Miss Mojè is in 2019 gestart in Barendrecht en in september 2023 verhuisd naar Ridderkerk. Voor eigenaren en vriendinnen Sonja en Armeti is het werk in de salon geen baan: het is hun passie. Altijd zijn ze up to date en liefst volgen ze geen trend, maar ‘setten’ ze die zelf. Enthousiast vertellen ze erover in hun sfeervolle werkruimte. “We bieden ook duo- en combinatiebehandelingen aan: wat is fijner dan een ontspannen verwenuitje met je zus, vriendin of moeder? We werken helemaal op maat: terwijl de één een manicure krijgt, wordt de ander bijvoorbeeld gemasseerd (women only).
Meer wensen? Na een hapje en drankje wordt de één mooi gemaakt met henna wenkbrauwen en krijgt de ander wimperextensions of een cosmetische pedicure. Er is hier veel mogelijk en we pamperen graag: laat alles even los en we zorgen voor een wellnessbeleving in gemoedelijke sfeer.”

Miss Mojè is letterlijk vertaald: Mevrouw Wimper

Naast de behandelingen zelf zit dat voor Armeti en Sonja ook in een verwarmde behandeltafel, een fijne deken, warme doeken om de voeten en een gesprekje of juist rust: de behoefte van de klant staat centraal. Een klant die een combinatiebehandeling voor zichzelf wil, krijgt bijvoorbeeld een voetmassage terwijl tegelijkertijd de wenkbrauwen worden gedaan. “En kom je alleen voor mooie nagels of het opvullen van je wimperextensions: je bent meer dan welkom.”

Miss Mojè wil niet ‘gewoon een goede beautysalon’ zijn. Sonja en Armeti zijn pas tevreden als hun klanten zich bij vertrek ontspannen én de mooiste versie van zichzelf voelen. Een natuurlijke look is hierbij altijd het uitgangspunt. Er wordt gewerkt met kwaliteitsproducten.
De insteek van Armeti en Sonja is om als sterk team met vakkennis, oprechte aandacht voor de klant en een eerlijk behandeladvies nog vele jubilea met Miss Mojè te vieren.