Wenkbrauwen

Ridderkerk

Prijzen

Henna Brow inclusief Shaping
€ 42,00


Wenkbrauwen verven
€ 15,00


Browlift incl shaping
€ 62,00


Browlift incl shaping incl verven wenkbrauwen
€ 74,50


Epileren met pincet en/of Waxen
€ 17,50


Shaping
€ 27,00

Henna Brow Treatment inclusief Shaping (1 uur)
Wenkbrauwen bepalen je gezicht, een vorm die perfect bij jouw gezicht past is daarom van groot belang. Creëer super strakke wenkbrauwen met Henna.
Wil je langer plezier hebben van mooi geverfde en strakke wenkbrauwen? Dan is onze Henna Brow Treatment wellicht iets voor je.

Bij de Henna Brow treatment worden zowel de haartjes als de huid onder de wenkbrauwen geverfd, waardoor er een ‘ingetekend’ effect ontstaat. De henna kleuring helpt om de wenkbrauwen expressiever te maken en kale plekjes in te vullen. Tevens helpen de ingrediënten om de bestaande wenkbrauwhaartjes te voeden, te verdikken, te versterken en te beschermen.

Tijdens de behandeling kijken we allereerst samen naar een geschikte kleur. Doordat er verschillende kleuren henna zijn hebben we voor iedere haartint een passende kleur. Hou er rekening mee dat henna altijd wat donkerder uitvalt dan normale verf.
Na het bekijken van de wenkbrauwen voor een juiste kleur zullen de wenkbrauwen geshaped worden. Dit doen we door middel van het uittekenen van je wenkbrauwen naar de ideale vorm van jouw gezicht. Daarna gaan we waxen, epileren en/of knippen. Hierbij worden de wenkbrauwen dus in een perfecte shape gebracht.
Na het shapen van de wenkbrauwen zal de henna aangebracht worden en ongeveer 20 minuten intrekken.

De juiste nazorg is noodzakelijk om de beste resultaten te verkrijgen. De henna blijft tot wel 14 dagen mooi op de huid, en tot 6 weken zichtbaar op de haartjes. Dit is wel afhankelijk van het aantal haartjes, het huidtype en de nazorg. Wij raden je aan om niet met reiniging te werken die olie bevat, dit zorgt ervoor dat de kleur eerder van de huid vervaagt. Tevens is het van belang om de wenkbrauwen na de behandeling zeker 24 uur niet nat te maken met water.

HEEFT U GEMICROBLADE OF GETATOEËERDE WENKBRAUWEN? 

Indien je de Henna Brow Treatment ondergaat op een wenkbrauw die al pigment bevat, kan de henna zich hechten aan dat pigment. Dit zorgt ervoor dat gemicroblade of getatoeëerde wenkbrauwen worden benadrukt en de kleur er weer helder uit ziet. Dit kan erg positief uitvallen voor wenkbrauwen waarop het pigment begint te vervagen of lichter wordt.

 • Wanneer de huid erg vet of erg droog is, heeft u minder lang plezier van het resultaat van de Henna Brow.
 • Wanneer u erg gevoelig of allergisch bent voor haar- en wenkbrauwverf. (We kunnen van te voren een patch-test doen)
 • Wanneer de huid geïrriteerd is, of bij wondjes rondom of in de wenkbrauwen.
 • Bij zonnebrand.
 • Bij een ontsteking van het ooglid of wenkbrauwgebied.
 • Recente operaties rond ogen, hoofd of gezicht. (Dit geld ook voor botox of huidfillers)
 • Recente tattoo-, of microblading behandeling. (Zorg ervoor dat het gebied volledig geheeld is)
 • Bij gebruik van bruiningsproducten.

Omdat wij graag streven naar het mooiste resultaat, bieden we de Henna Brow Treatment standaard aan in combinatie met Shaping

Henna Brow Treatment

Wenkbrauwen verven (15 minuten)
Als je het zat bent om 's ochtends waardevolle minuten kwijt te zijn aan het invullen van je wenkbrauwen, is het tijd om je eens te verdiepen in het laten verven van je wenkbrauwen. Met het verven van je wenkbrauwen kun je de kleur en (optische) volheid van je wenkbrauwen op een semi-permanente manier veranderen. Het is een van de snelste manieren om je wenkbrauwen een dikkere, natuurlijk uitziende uitstraling te geven. 

Als je je wenkbrauwen bij ons laat verven wordt er eerst, net zoals bij het verven van je haar, een basiscrème of vaseline rondom het wenkbrauwgebied aangebracht om te voorkomen dat de kleur ook op je huid terecht komt. Vervolgens wordt de semi-permanente kleurstof gemengd in de gewenste kleur voordat deze met een wenkbrauwborsteltje secuur op je wenkbrauwen wordt aangebracht.

BrowLift (1 uur)
Browlift is een nieuwe behandeling waarbij jouw natuurlijke wenkbrauw haartjes in de juiste richting geplaatst worden. Dit wordt gedaan met een speciale lotion. Met deze nieuwe techniek voor wenkbrauwen kunnen we perfect alle gaten opvullen en de wenkbrauwen voller en veel strakker maken. De browlift blijft tot ongeveer 10 weken zitten. 

Browlift is een behandeling voor: 

 • Voor voller en bredere wenkbrauwen 
 • Hangende haartjes omhoog liften
 • Ongelijke wenkbrauwen perfect corrigeren 
 • Krullende haartjes glad maken
 • Vooruitstekende haartjes corrigeren
 • De laatste Brow trend

Omdat wij graag streven naar het mooiste resultaat, bieden we de Browlift standaard aan in combinatie met Shaping

BrowLift

Epileren (15 minuten)
Epileren is het verwijderen van haar inclusief de haarwortel. Dit doen we met een pincet of met wax. Wil je je wenkbrauwen in een mooie vorm geshaped hebben? Kies dan voor de behandeling Shaping.

Shaping (30 minuten)
We tekenen je wenkbrauwen altijd eerst uit voordat we starten met shaping. De perfecte wenkbrauw is namelijk voor iedereen anders. Het is niet omdat de ene vorm mooi staat bij iemand, dat dat ook bij jou past. Daarom kijken we altijd goed naar de vorm van je gezicht en je ogen.
 

Brow issues
Ben je zelf of is een ander een beetje te enthousiast geweest met het epileren van je wenkbrauwen? Dan helpen we je graag met het herstellen tot de mooiste en volste versie van je wenkbrauw weer aanwezig is. Natuurlijk zullen we je een deskundig advies geven. Maar of je nu wil gaan voor een volle wenkbrauwen of een smallere variant, voor ons is het belangrijk dat jij je prettig voelt bij het eindresultaat!

Let op: Indien je bruiningsproducten gebruikt of spray tan hebt ondergaan raden we het verven van de wenkbrauwen af, aangezien de verf dan direct in de huid trekt. Tevens willen we je er op attenderen dat na het epileren van de wenkbrauwen deze 24 uur vatbaar zijn voor zonnebrand door middel van buiten zon en/of zonnebank

Never Underestimate the Power of an EYEBROW

Om uw wenkbrauwen meer kracht en kleur te geven kunt u er voor kiezen ze te verven of je kunt kiezen voor een henna brow treatment.