BIAB nagels

Ridderkerk

Prijzen

BIAB exclusief verwijderen 
€ 52,00

 

BIAB inclusief verwijderen
€ 65,00

 

BIAB verwijderen incl verzorging nagel en nagelriemen
€ 35,00

 

Extra's

Gelkleur over BIAB
€ 5,00

 

Glazed Donut (Hailey Bieber) over de lak

€5,00

 

French Manicure BIAB
€ 5,00


Steentje/stempelen/extra's vanaf
€ 1,00 per nagel


Nailart vanaf
€ 5,00

 

BIAB
Builder In A Bottle


The GelBottle Builder In A Bottle, afgekort BIAB, is een geweldige collectie soak off builder gels en is momenteel de nieuwste hype in de nagelwereld.
In de salon werken wij met het enige officiële BIAB merk; The GelBottle Inc.
Deze builder gels van The GelBottle chipped of lift niet en helpt de natuurlijke nagels groeien, na een aantal behandelingen komt er zelfs een lichte c-curve te voorschijn.


Het is een afweekbare bouwgel, met de sterkte van acryl. Je kunt je nagels er (kort) mee verlengen of repareren. Erg sterk materiaal dus, sterker dan gellak. Daarom werkt het ook goed voor mensen die van zichzelf dunne nagels hebben. De ‘bouwgel’ is te verkrijgen in allerlei natuurlijke tinten. Je kunt je nagels er niet alleen mee verlengen of versterken, maar ook ‘sculpten’. “Heb je nagels die heel plat zijn, naar beneden groeien of juist omhoog, dan kun je dit met BIAB corrigeren.

NAGELBIJTERS

Sterk spul dus. Zo sterk, dat zelfs de meest agressieve nagelbijters er niet doorheen komen. “Wil je een langer nagelbed, dan heb je zo’n twee à drie behandelingen nodig. Dan is je nagel meestal op een mooie lengte. Dat kan ook met gewone gellak, maar daar bijten de nagelbijters vaak doorheen. BIAB is iets lastiger. Bijt je, dan groeien je nagels sneller, omdat je lichaam gewend is ‘snel nieuwe nagels aan te maken’. Gemiddeld blijft BIAB zo’n drie à vier weken mooi, maar bij nagelbijters raad ik om de twee weken een nieuwe behandeling aan.                              bron: Linda. nl
 

The GelBottle producten zijn goed, maar naast goed zijn en streven naar de hoogste kwaliteit is niet alles. The GelBottle producten zijn ook nog eens 10 vrij (geen ongewenste ingrediënten), vegan en diervriendelijk! De GelBottle producten zijn vegan, dit betekent dat op geen enkele wijze schade wordt toegebracht, tijdens de gehele productie van TGB producten, aan of op onze fluffy dierenvriendjes. Er wordt niet getest op dieren of gebruik gemaakt van dierlijke producten en zal ook absoluut nooit gebeuren! Ook supergaaf om te vermelden is dat de The Gelbottle producten diervriendelijk zijn en wij daarvoor gecertificeerd zijn met de certificering LEAPING BUNNY. 

Wie en wat is Leaping Bunny? Acht nationale dierenbeschermingsgroepen hebben zich samengevormd tot de Coalition for Consumer Information on Cosmetics (CCIC). De CCMI bevordert één alomvattende standaard en een internationaal erkend logo, de Leaping Bunny! Deze organisatie werkt samen met bedrijven om het winkelen voor diervriendelijke producten eenvoudiger en betrouwbaarder te maken.

 

De voordelen van BIAB

 

 • BIAB is geschikt voor iedereen
 • Perfect voor mensen met broze, zwakke of beschadigde nagels om toe te werken naar weer gezonde nagls
 • Een goed alternatief voor acryl en gelnagels
 • Heeft de sterkte van Acryl maar is flexibel op de nagelplaat
 • Beschadigt de nagel niet
 • Blijft langer zitten dan gellak (minimaal 3 tot 4 weken, indien de natuurlijke nagels gezond zijn) * Lees hieronder meer over de uitzonderingen
 • Verstevigt de nagels en bevat ingrediënten die de nagels gezonder maken en optimaal laten groeien
 • Maakt een mooie C-curve op je natuurlijke nagel
 • Ook voor mensen met dunne nagels *Lees hieronder meer over de uitzonderingen
 • Nagelbijten wordt een stuk lastiger dankzij de stevige BIAB nagels
 • Perfect voor mensen die mooi verzorgde nagels willen met een natuurlijke uitstraling
 • Vegan en Cruelty free

*Broze, dunne, kwetsbare nagels?

Dan is BIAB geschikt voor jou, om toe te werken naar weer gezonde, stevige nagels. BIAB verstevigt de natuurlijke nagels en bevat ingrediënten die je nagels helpen gezonder te maken. 

Zijn je nagels dun of kwetsbaar, ben je een nagelbijter of gebruik je wellicht medicatie? Dit zijn enkele voorbeelden waarbij een kunstproduct, zoals BIAB, eerder los kan laten dan de beloofde 3 a 4 weken. In dit geval kunnen we samen het proces naar gezonde nagels aangaan, zodat je ook langer plezier hebt van je BIAB behandeling.

Geintereseerd of benieuwd hoe? Geef het tijdens je eerste afspraak bij ons aan en we maken met elkaar een plan van aanpak.