Manicure en Gellak

Barendrecht

Prijzen

 

Miss Mojè Basic Manicure
€ 26,50


Miss Mojè Not Just The Basic Manicure
€ 48,50


Miss Mojè Sparkling Manicure
€ 56,00


French Manicure
€ 30,00

 

Biab incl. verwijderen

€ 63,00

 

Biab excl. verwijderen 

€ 45,00


Steentje/stempelen/extra's
€ 1,00 per nagel


Nailart vanaf
€ 5,00


Gellak verwijderen
€ 10,00

Totally Nail It!

Je handen zijn, na je gezicht, het meest zichtbare deel van je lichaam en staan iedere dag bloot aan invloeden van buitenaf. Bovendien tonen je handen je ware leeftijd. Zorg dus voor een mooie uitstraling met verzorgde handen.
Wij werken uitsluitend op natuurlijke nagels, dus heb je acryl of een gel versteviging kunnen we dit helaas niet verwijderen voor je.

*Heb je een gelcolor op je nagel en wil je dit laten verwijderen door ons, dan berekenen we € 10,00 voor het verwijderen.

Miss Mojè Basic Manicure (1 uur, €26,50)
Nagels vijlen naar de gewenste lengte en vorm, nagelriem verzorging en vervolgens worden je nagels gelakt met Gellak.

Miss Mojè Not Just The Basic Manicure (1,5 uur, €48,50)
Naast de nagels vijlen naar de gewenste lengte en vorm, nagelriem verzorging, bevat deze behandeling ook een verzorgende creme en korte handen massage. Vervolgens worden je nagels gelakt met Gellak.

Miss Mojè Sparkling Manicure (2 uur, €56,00)
Gun je handen en nagels de Sparkling behandeling! Behalve de nagels vijlen naar de gewenste lengte en vorm en nagelriem verzorging, verwennen we je handen met een zachte Scrub en hydraterende Masker. Geniet van een ontspannende handmassage en we sluiten af met een voedende Serum.
Tijdens deze Sparkling behandeling krijg je van ons een lekker glaasje Prosecco.

Biab Nagels incl verwijderen Biab (2 uur, €63,00)
Biab verstevigt de natuurlijke nagels. Dankzij de stevigheid en de flexibiliteit van het product zullen nagels niet snel scheuren of breken en kunnen de nagels op een gezonde manier groeien. We verwijderen veilig het oude product van je nagels om vervolgens te voorzien van een nieuwe set Biab.

 

French manicure is een manier van het verfraaien van nagels, waarbij de toppen van de nagels wit  worden gemaakt, en de onderste gedeelten een roze of natuurlijke kleur krijgen.
Wil je een andere draai geven aan de klassieke French Manicure, kies dan voor een gekleurde/glitter top.

French Manicure (1 uur 15 minuten, €30,00)
De French manicure stamt al uit de middeleeuwen. Er was een groot onderscheid tussen rijk en arm en de rijken lieten dit ook zien. De arme arbeider werkte de hele dag buiten in de zon waardoor zij een zongebruinde huid hadden, door het werk hadden ze ruwe handen met zwarte randen onder de nagels. Om te laten zien dat men van stand was meed men de zon, waardoor de rijken een witte/bleke huid hadden, dit werd veelal nog een beetje geholpen door uiteenlopende (soms levensgevaarlijke) smeerseltjes.

Voordelen van Gellak

  • Ruim 2 weken mooi verzorgde nagels
  • Geen droogtijd
  • Keuze uit trendy kleuren
  • Geen beschadiging van de lak 
  • Geen scheuren, krassen, doffe nagels meer
  • Versterking voor de nagel (tip voor nagelbijters)