Massage

Ridderkerk

Prijzen

30 minuten
€ 30,00


45 minuten
€ 45,00


60 minuten
€ 60,00

EveryBODY deserves a Massage

Ontspanningsmassage (women only)
Wil je eens lekker ontspannen na de hectiek van alle dag, een moment helemaal voor jou alleen? Dan is een massage wat voor jou. 
Massage is een manier om tot totale ontspanning te komen. Tevens is het goed voor de doorbloeding en stofwisseling van je lichaam. Doordat de huid wordt ingesmeerd met olie is het ook nog eens goed voor de elasticiteit van de huid, het grootste orgaan van het menselijk lichaam.
Massage, mits uitgevoerd met precies de juiste pressie (druk), is heerlijk om te ondergaan. Je kunt volledig genieten van de aandacht voor en de aanraking van jouw lichaam. Door massage stimuleer je het lichaam tot het loslaten van spanning en afvalstoffen. Na het ondergaan van massage is het daarom ook raadzaam om veel water te drinken.

Voetreflexmassage
Voetreflexmassage is een drukpuntmassage op de voeten. Op de voeten bevinden zich reflexzones die corresponderen met alle organen en functies in ons lichaam. Een verstoring in het lichaam is dan ook terug te vinden op de voeten in de vorm van een pijnlijke plek of zuurkristallen. Door deze plek(ken) te masseren kan een orgaan of functie gestimuleerd dan wel tot rust gebracht worden. Een voetreflex massage wordt veelal als zeer ontspannend ervaren.

Gezicht, Nek en Decolleté
Een ontspannende massage voor het Gezicht, Nek en Decolleté van een half uur.

Decolleté en Armen
Even de stress weghalen in een effectieve massage van een half uur van de Decolleté en Armen/Schouders.

Stel je eigen Massage samen
Creëer je favoriete massage door zelf te kiezen. 
Bijvoorbeeld een Gezichtsmassage gecombineerd met een VoetReflex of een Rugmassage met een Decolleté massage.
Geef je keuze aan na het maken van de afspraak via een reply op de bevestigings e-mail.