Huidverbeterende Gezichtsbehandelingen

Ridderkerk

Prijzen

Huidanalyse met een persoonlijk huid- en product advies. Bij iedere behandeling inbegrepen - € 0,00

Onderstaande behandelingen
60 minuten - € 72

 • Sensitive                                       
 • Anti-Aging
 • Hydra
 • Relax
 • Clear
 • Balance
 • Hyperpigmentatie

 

BioPulse Therapy
60 minuten - € 92

BioPeel Kruidenpeeling
70 minuten - € 92
 

BioPeel gezichtsbehandeling
beautysalon Ridderkerk


GEEF JE HUID EEN OPPEPPER

Laat je heerlijk in de watten leggen door schoonheidsspecialisten Armeti en Sonja in Ridderkerk.
Je huid vernieuwt zich elke dag weer. De cellen van de levende huidlaag doen er ongeveer 28 dagen over om helemaal naar boven te reizen. Dat betekent dat het resultaat dat je hebt geboekt met een gezichtsbehandeling, na 28 dagen (4 weken) helemaal is uitgewerkt. Wanneer je thuis producten gebruikt kan je dit effect van de behandeling verlengen. Vandaar met een 'uitloop' naar 6 á 8 weken. ⁣

 

Waaruit bestaat een gezichtsbehandeling

Elke gezichtsbehandeling start met een oppervlakte reiniging van de huid, hierbij wordt er gebruik gemaakt van een reinigingsproduct afgestemd op uw huid. Vuil en make-up worden van de huid verwijderd. Daarna zal met een toner de pH-waarde van de huid geneutraliseerd worden. Als volgt zal de huid diep gereinigd worden met een peeling/scrub. Op basis van uw huid zal er een keuze worden gemaakt welke peeling/scrub geschikt is. Middels de peeling/scrub worden de dode huidcellen van de huid verwijderd en wordt celvernieuwing gestimuleerd. De huid is nu goed gereinigd, waardoor de werkstoffen uit de volgende producten in de behandeling beter worden opgenomen door de huid. De huid wordt nagekeken op onzuiverheden. Mee-eters, gerstekorrels en puistjes worden verwijderd. Indien gewenst epileren we je wenkbrauwen. Geniet van een ontspannende gezichtsmassage wat de bloedcirculatie verbeterd, de zenuwen kalmeert, voert gifstoffen af en verlicht de spierspanning.


In het kort:

 • Oppervlakte reiniging
 • Dieptereiniging (peeling/lysing)
 • Onzuiverheden verwijderen
 • Wenkbrauwen epileren
 • Masker
 • Gezichts- en Decolleté massage
 • Dagcrème/Serum
BioPeel gezichtsbehandeling

BeautySalon Miss Mojè heeft een duidelijk doel: Natuurlijke huidverbetering voor iedereen. Daarom werken wij met producten van Salonne-Pro. Dit is een Nederlands bedrijf en werkt met natuurlijke ingrediënten. Bovendien zijn alle producten:
DIERPROEFVRIJ   -   PARABENENVRIJ   -   SILICONENVRIJ   -   SULFAATVRIJ   -   VEGAN   -   VRIJ VAN MICROPLASTICS   -   PHTHALATENVRIJ   -   VRIJ VAN HOOFDALLERGENEN UIT PARFUM

Sensitive, voor de gevoelige huid (60 minuten, €72)
De Sensitive behandeling is een behandeling voor de gevoelige huid. Er wordt rekening gehouden met de gevoelige huid en met eventuele couperose of rosacea. De gebruikte producten zijn mild en tasten de natuurlijke huidbarrière niet aan.

Anti-Aging, huid met tekenen van veroudering (60 minuten, €72)
U ondergaat een activerende massage waarbij gebruikt gemaakt wordt van een rijk olieserum i.p.v. een massageolie. De werkstoffen in de huid worden verzadigd met natuurlijke actieve werkstoffen en er wordt gewerkt met een intensief BioCellulose masker met stamcel-peptiden.

Clear, onzuivere huid, puistjes, onrustige huid (60 minuten, €72)
Er wordt gewerkt met Salicylzuur en Benzoyl Peroxide waar nodig, dit kan ook een combinatie van beide zijn. De huid en de poriën worden diep gereinigd. De talgproductie wordt gereduceerd door de behandeling met organic Jojoba olie.

​​​Balance, Vette huid of gecombineerde huid (60 minuten, €72)
Er wordt gewerkt met producten die Salicylzuur bevatten. Wanneer er onzuiverheden zijn, kunnen deze tijdens behandeling lokaal behandeld worden met Salicylzuurgel. De huid en de poriën worden diep gereinigd. De talgproductie wordt gereduceerd door de behandeling met organic Jojoba olie.

Hyperpigmentatie, doffe/vale huid (60 minuten, €72)
Er wordt gewerkt met Glycolzuur om hyperpigmentatie en huidverkleuringen tijdens de behandeling op te helderen. Met het BioCellulose Oxygen Mask wordt de doorbloeding van de huid op gang gebracht en afvalstoffen worden afgevoerd. De huid ziet er stralend en meer egaal uit.

Hydra, vochtarme en/of droge huid (60 minuten, €72)
Er wordt gewerkt met Hyaluronzuur om de vochtbalans te herstellen. Het vochtniveau in de huidcellen wordt hersteld, waardoor de huid er vol uit ziet en droogtelijntjes minder zichtbaar zijn. Wanneer de vochtarme huid tevens droog is, worden er een aantal druppels organic Argan Oil Elixir aangebracht. De huid voelt soepel en tekenen van droogte nemen af.

Relax, basisbehandeling, alle huidtypen (60 minuten, €72)
Klassieke gezichtsbehandeling. Perfect voor jou als je een behandeling zoekt waarbij ontspanning is gegarandeerd. Een reiniging, grondige scrub en onzuiverheden verwijderen. Heerlijke massage van gezicht, hals en decolleté. Een masker wat aan de huid is afgestemd. Daarbij kan je bij deze behandeling kiezen om uit te breiden met de volgende behandelingen:

 • Verven wimpers/wenkbrauwen (€15,00)
 • Decolleté pakking (€20,00)

Schoonheidsspecialist