De gezichten achter Miss Mojè

We hebben onze passie in Beauty in 2019 gevonden en kunnen niet wachten om met jou aan de slag te gaan om je look nog mooier te maken. Na verschillende opleidingen gevolgd te hebben, zijn we gestart met BeautySalon Miss Mojè in Barendrecht en vanaf 2023 in Ridderkerk. Bij een mooie look is de binnenkant net zo belangrijk als de buitenkant. Daarom is het voor ons naast het resultaat ook erg belangrijk dat je je op je gemak voelt bij BeautySalon Miss Mojè. 

In onze salon ervaar je de behandeling als even dat momentje voor jezelf. Armeti en Sonja zijn al jaren beste vriendinnen en hebben de uitdaging aangepakt om samen een bedrijf te starten.  

Sonja heeft naast BeautySalon Miss Mojè sinds 2007 een sportschool waar ze met veel plezier groepslessen geeft. Na jarenlang op kantoor te hebben gewerkt kwam ze tot de conclusie dat kantoorwerk haar niet gelukkig maakte. Ze heeft de spannende stap genomen om zelfstandig te gaan werken en met die beslissing is ze tot op heden blij mee. Ook geeft ze sindsdien ontspanning- en voetreflex massages.  

Armeti heeft haar roots in Iran liggen waar ze met de paplepel is opgegroeid met beauty en mode. Momenteel richt ze zich op het coachen en inspireren van mensen die toe zijn aan bewustwording van de mindset. Ze laat je op een fijne manier inzien wat je terugkerende patronen zijn zodat je daar samen met haar aan de slag kan gaan met het doorbreken van deze patronen.